WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 + ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

Είναι ίσως το μοναδικό βιβλίο βιωματικής ανάλυσης που έχει γραφτεί για την ανθρωπότητα για να καλύψει και να απαντήσει όλα τα κενά και τα ερωτήματα για την δημιουργία του κόσμου όπου βίωσαν οι πρόγονοι μας, βιώνουμε εμείς, θα βιώσουν οι απόγονοι μας, αλλά και κάθε υλικό ή άυλο, ορατό ή αόρατο δημιούργημα μας.

Ο Δημιουργός του

Ο « Κόσμος 600 » είναι ένα βιβλίο γραμμένο κάτω από συνθήκες ομηρίας του ίδιου του δημιουργού του. Δεν είναι ένα βιβλίο αφήγησης, αλλά ένα βιβλίο μύησης και αναγνώρισης της αλήθειας, με αρετή γειωμένο και χαραγμένο, ανυψώνοντας πάντα την ίδια την δημιουργική ύπαρξη του ανθρώπου, την αρχή των πάντων. Αναδεικνύοντας μέσα από την ιδιότητα της ομηρίας αυτής το απεριόριστο μεγαλείο του δημιουργού του. Δίνοντας μας άλλο ένα στοιχείο για την απόλυτη λαμπρότητα της θέσης του ανθρώπου στην υδάτινη δημιουργία, για την αέναη, αδιάκοπη, ανεμπόδιστη αποστολή ανέλιξης του ίδιου του εαυτού του σε όλα τα αναπόσπαστα μέρη του σώματος και της ψυχής του, πάντα μαζί με όλα και για όλα τα δημιουργήματα.


ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ.


  ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ  

ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.


ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ 18 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΩΡΗΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΑΣ.


1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA: 1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9... 2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485... 3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot 4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog 5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot... 6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/ 7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/ 8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr/wp/ AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/ ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO: https://eleysisradiotv.blogspot.com Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373 Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ

ΤΗΛ. 2262400725

ΚΙΝ. 6909463007

ΚΙΝ. 6944518688

& email: esythivaion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ