WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

“AΚΕΦΑΛΗ” Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΜΤΣ (ΥΙ) ΣΕΡΓΙΟΣ ΓΚΙΖΑΡΗΣ

 

AΚΕΦΑΛΗ” Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΜΤΣ (ΥΙ) ΣΕΡΓΙΟΣ ΓΚΙΖΑΡΗΣ



Παραιτήθηκε, επίσημα για «προσωπικούς λόγους», ανεπίσημα επειδή δεν ήθελε να προχωρήσει στην εμπότιση στον οργανισμό του, του πειραματικού ιατρικού σκευάσματος που η κυβέρνηση αποκαλεί «εμβόλιο», ο γενικός διευθυντής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ), ο Υπτγος (YI) Σέργιος Γκιζάρης!


Ο διορισμός του ήταν σχετικά πρόσφατος -μόλις προ 18 μηνών – και φαίνεται ότι η παραίτηση ήταν μονόδρομος για τον στρατηγό μετά με την κυβερνητική εντολή να εμβολιαστούν υποχρεωτικά όλα τα στελέχη του χώρου της υγείας, η οποία εντολή εξειδικεύτηκε με την υπογραφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλου για τα στελέχη του χώρου της υγείας στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων μόλις προ τριών ημερών.

Ο ίδιος αντιδρούσε στην υλοποίηση τέτοιας εντολής και δεν ήθελε να «λερώσει τα χέρια του» υπογράφοντας τον οικονομικό θάνατο των υφισταμένων του που δεν θέλουν τον εμποτισμό τους με το πειραματικό σκεύασμα.

Μέχρι στιγμής 7.395 υγειονομικοί των πολιτικών νοσοκομείων απέρριψαν την κυβερνητική απειλή να τους αφήσει άεργους ουσιαστικά, διαλύοντας το ήδη ημιδιαλυμένο σύστημα υγείας.

Μία ημιδιάλυση που χρεώθηκε στον πρώην υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος βέβαια, το μόνο που έκανε ήταν να ακολουθεί πιστά τις κυβερνητικές εντολές.

Η υποχρεωτικότητα των στελεχών του χώρου της υγείας με ποινή την αναγκαστική αργία άνευ αποδοχών, αν και αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εν τούτοις εγκρίθηκε από τα δικαστήρια της χώρας σε όλες τις μέχρι στιγμής αποφάσεις τους, θυμίζοντας άλλες εποχές.

Ο Υπτγος (YI) Σέργιος Γκιζάρης, είναι ένα από τα πλέον εκλεκτά μέλη της στρατιωτικής ιατρικής κοινότητας (είχε διατελέσει και διευθυντής του 401 ΣΝ) και διαδέχθηκε στην θέση αυτή τον εμβληματικό Υπτγο (YI) Γιώργο Γιαννακό, ο οποίος αν και επιδημιολόγος απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση αρνούμενος να συμβιβαστεί με τις αντιεπιστημονικές θέσεις στο όλο ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας όπως αυτές διατυπώνονταν ήδη από τον Μάρτιο του 2020.

Η παραίτηση Γκιζάρη είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου» στις αναταράξεις στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων από την ολοκληρωτικού χαρακτήρα απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Άλλωσε η «απόλυση» του, κατά γενική ομολογία επιτυχημένου υφυπουργού και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Α.Στεφανή στον πρόσφατο ανασχηματισμό, έγινε ακριβώς γιατί είχε προειδοποιήσει για το τι μέλλει γενέσθαι στο χώρο των ενόπλων Δυνάμεων, όπου υπάρχει κίνδυνος να τεθεί σε αργία ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού που αρνούνται τον εμποτισμό με το πειραματικό σκεύασμα, με αποτέλεσμα την εξαΰλωση μέρους της επιχειρησιακής ετοιμότητας.
 
 

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

 




 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

 ΕΜΑΙΛ: smelitzanis@gmail.com 

THΛ: 6909463007 

BLOG: athanasiosmelitzanis.blogspot.com 

FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ

 ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤWITTER: https://twitter.com/SakisMelitzanis 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΑΜΦΙΩΝΟΣ 5 ΘΗΒΑ. Ε.ΣΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

 
 ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΦΙΩΝΟΣ 5 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.
 

 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ 
ΤΗΛ. 2262400725 
ΚΙΝ. 6909463007

ΚΙΝ. 6944518688

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ