WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ‘’ΑΠΩ ΙΩΝΙΑ’’ (Β ΜΕΡΟΣ)


 Είναι γνωστό παγκοσμίως πως οι πρόγονοι μας έθεσαν τις βάσεις σε ότι εκφράζεται ως πολιτισμός και ότι η δράση του Ελλην ανθρώπου επηρέασε τις ζωές όλων των ανθρώπων στις μέρες μας σε ολόκληρο τον πλανήτη! 

 Επομένως την “Ελληνικότητα” θα πρέπει να την αναζητήσουμε σαν ένα καλλιέργημα που έχει διεθνική παράσταση και δεν βρίσκεται μέσα στα γεωγραφικά σύνορα του ελληνικού κράτους. 

Η “Ελληνικότητα” ενέχει την ελληνική απήχηση, εκφράζει την ελληνική σκέψη και αποτυπώνει την διανόηση των Έλλην ανθρώπων που κατοικούσαν κάποτε σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Τα ίχνη της Ελληνικότητας από άκρη σε άκρη της γης ξεκινώντας από την Άπω Ιωνία αποκαλύπτει η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.

 ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042

 

ΠΗΓΗ: ELEFSIS TV
 
  
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ======================= ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ

ΤΗΛ. 2262400725

ΚΙΝ. 6909463007

ΚΙΝ. 6944518688

& email: esythivaion@gmail.com




Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ