WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ή πτώχευση;



 


Ότι δεν καταφέρανε το 2012 με την προσπάθεια πτώχευσης της χώρας, θα το κάνουν φέτος με τον πτωχευτικό νόμο.

Έναν νόμο που θα μπει σε εφαρμογή τον Μάρτιο, και έχει σκοπό να καταστρέψει οικονομικά τη μικρομεσαία επιχείρηση αλλά και κάθε έναν πολίτη ξεχωριστά αλλά και να ευεργετήσει για ακόμα μια φορά τα πιστωτικά ιδρύματα και τα ξένα funds.

Για να καταλάβετε όμως τι εστί πτωχευτικός νόμος, κάντε εικόνα έναν συμπολίτη μας, που δεν έχει δώσει δικαίωμα σε κανέναν για τα οικονομικά του, και ξαφνικά ένα ήσυχο πρωινό έρχονται σπίτι του και του το αδειάζουν με ότι αξίας αντικείμενα έχει! Αυτό είναι ένα δείγμα του νόμου που σκοπό έχει όπως μας λένε να σταματήσει και να ρυθμίσει το «λογιστικό» ιδιωτικό χρέος 600.000 ΑΦΜ, αντικαθιστώντας όλα τα επιμέρους εργαλεία ρύθμισης οφειλών που υπάρχουν σήμερα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, της ΑΑΔΕ και του ΕΦΚΑ, το συνολικό χρέος του ιδιωτικού τομέα για ιδιώτες και επιχειρήσεις, ανέρχεται στα 234 δις ευρώ, εκ των οποίων 91,7 δις ευρώ ή ποσοστό 39,3% αφορά σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια, που ανήκουν στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα, 105,6 δις ευρώ ή ποσοστό 45,2% αφορά σε οφειλές προς τη φορολογική αρχή και 36,3 δις ευρώ ή ποσοστό 15,5% αφορά σε οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Οι επιχειρήσεις καταλαμβάνουν περίπου τα 2/3 του χρέους, ενώ το υπόλοιπο 1/3 αφορά ιδιώτες. Όλοι οι υπερχρεωμένοι πολίτες, φυσικά και νομικά πρόσωπα, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες θα έχουν πλέον το δικαίωμα στη «δεύτερη ευκαιρία» και την επιλογή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις τράπεζες και λοιπούς πιστωτές, προστατεύοντας παράλληλα την πρώτη τους κατοικία. Έτσι μας λένε, γιατί δεν ξέρω πως προστατεύεις την πρώτη σου κατοικία με το να γίνεις ενοικιαστής αυτής.

Η τράπεζα της Ελλάδος, που μόνο της Ελλάδος δεν είναι, δίνει στοιχεία για το συνολικό χρέος που η ίδια έχει δημιουργήσει μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων. Ψεύδεται στα στοιχεία αυτά, μιας και κρατάει στα αρχεία της, εκκαθαρίσεις των κόκκινων δανείων που προήλθαν από τις ανακεφαλαιοποιησεις αυτές. Επιπλέον οι τράπεζες βάζουν τα εκκαθαρισμένα δάνεια μέσα στους ισολογισμούς τους και ζημιώνουν τους μετόχους. Καμία μέριμνα από το κράτος για να διασφαλίσει τους μετόχους, ή τους δανειολήπτες. Κάποιες λίγες διατάξεις και αυτές σιγά σιγά καταργούνται με την εμφάνιση του πτωχευτικού νόμου. Μόνο ασυλίες μεριμνά να δώσει στους τραπεζικούς. Όπως και κάθε κυβέρνηση εδώ που τα λέμε.

Κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, καταστρέφουν τα πάντα στο βωμό του χρήματος, του χρέους, γιατί αυτό ξέρουν μόνο, να διαχειρίζονται χρέος και να το πουλάνε.

Διαβάζουμε στο iskra.gr - Απόφαση-σοκ: Ξεκινάει Μάρτιο ο πτωχευτικός νόμος-Χτυπημένοι από lockdown χάνουν σπίτια τους

Σε μία απόφαση - σοκ κατέληξε η χθεσινή έκτακτη σύσκεψη που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους τραπεζίτες σχετικά με τις ημερομηνίες εφαρμογής του Νέου Πτωχευτικού Κώδικα, καθώς αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία παρέκκλιση, παρά το εκτεταμένο lockdown και την οικονομική καταστροφή που προκάλεσε, από τις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή Μάρτιο για επιχειρηματίες & Ιούνιο για ιδιώτες.

Η τήρηση των ημερομηνιών αποχτά ιδιαίτερη σημασία καθώς οι θεσμοί έχουν ξεκαθαρίσει προς την ελληνική κυβέρνηση ότι καμία άλλη καθυστέρηση δεν πρέπει να υπάρξει στο συγκεκριμένο αυτό θέμα με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει αν ο Πτωχευτικός Κώδικας βγει εκτός χρονοδιαγράμματος.

Κάποιες πηγές υποστηρίζουν πως μια τέτοια καθυστέρηση μπορεί ενδεχομένως και να αναβάλει την εκταμίευση των προκαταβολών από το κοινοτικό Ταμείο Ανάκαμψης, επιβεβαιώνοντας όσους κάνουν λόγο για 4ο κορωνο-μνημόνιο.

Οι θεσμοί θα αφιχθούν τον Ιανουάριο όπου ξεκινάει και πάλι η διαδικασία της μεταμνημονιακής αξιολόγησης και θα δώσουν σημαντική έμφαση σε ότι αφορά τους πλειστηριασμούς οι οποίοι βρίσκονται σε στάση στο πλαίσιο μη λειτουργίας των δικαστηρίων.

Η οικονομική εξαθλίωση που δημιούργησε το Lockdown της κυβέρνησης έχει οδηγήσει και θα οδηγήσει τους επόμενους μήνες χιλιάδες επιχειρήσεις, επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες στην χρεωκοπία.

Φυσικά όλοι αυτοί εφόσον χρεοκόπησαν τώρα ή θα χρεοκοπήσουν δεν θα έχουν την ευκαιρία για ένταξη σε κάποια ευεργετική ρύθμιση όπως πχ. ο νόμος Κατσέλη ή άλλων διαδόχων του, αφού θα καταργηθούν όλοι από τον νέο πτωχευτικό. Αυτοί λοιπόν αν χρωστούν σε κάποια τράπεζα και αδυνατούν να πληρώσουν, από 1η Μαρτίου θα δουν το σπίτι τους και την περιουσία τους να βγαίνει στο «σφυρί».

Για να συνεχίσουν αν μένουν στο κατασχεθέν σπίτι τους και να μη μείνουν άστεγοι, αυτοί και οι οικογένειές τους, θα πρέπει να πληρώνουν ενοίκιο στην τράπεζα!

Κάποια από τα πιο μελανά σημεία του νέου ΠΝ, είναι:

1. Αναζήτηση, κατάσχεση, καθώς και πλειστηριασμός οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου του οφειλέτη, ακόμη και παντελώς άσχετου με την δανειακή σύμβαση. Δεν εξετάζεται καν ο τρόπος απόκτησής του, π.χ. από κληρονομιά.

2. Ορισμός συνδίκου της πτώχευσης μόνο για την πλευρά του πιστωτή.

3. Δυνατότητα μίσθωσης του κατασχεθέντος ακινήτου για 12 έτη, με ύψος μισθώματος επιλογής του πιστωτή. Το εξωφρενικό βέβαια είναι η δυνατότητα επαναγοράς του ίδιου ακινήτου σε τιμή που επίσης θα καθορίσει ο πιστωτής, μονομερώς.

4. Δήμευση περιουσιακού στοιχείου νομικών προσώπων μετά από 120 ημέρες και άγονο πλειστηριασμό.

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, είχε βγάλει ανακοίνωση στις 14 Νοεμβρίου που περιέγραφε την δραματική κατάσταση που βιώνουν οι έμποροι και ζητούσε αναστολή του νόμου, κάτι που όμως δεν συγκίνησε την κυβέρνηση.

«Με βάση μετρήσεις του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο, το 79% των επιχειρήσεων δήλωσε μείωση τζίρου, με την μείωση να φτάνει κατά μέσο όρο 46%, ενώ 117.000 θέσεις εργασίας είχαν ήδη χαθεί. Οι προοπτικές που καταγράφονταν τον Ιούλιο ήταν ζοφερές, με τη 1 στις 4 επιχειρήσεις να δηλώνει πως το δεύτερο εξάμηνο δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις προς τις τράπεζες και το ενοίκιο.

Επίσης, η 1 στις 5 δήλωνε πώς δεν θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στις ασφαλιστικές και φορολογικές της υποχρεώσεις. Η επιβολή του δεύτερου λοκ ντάουν και η περιρρέουσα αβεβαιότητα για το προσεχές διάστημα επιδεινώνει έτι περαιτέρω μια ήδη ζοφερή κατάσταση", αναφέρει χαρακτηριστικά η ΓΣΕΒΕΕ.

Στην επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών, η ΓΣΕΒΕΕ επισημαίνει ότι ο νέος πτωχευτικός νόμος έχει προγραμματιστεί να ισχύει 22 εργάσιμες ημέρες από τη λήξη του δεύτερου lockdown στις 30 Νοεμβρίου 2020 και αιτείται την αναστολή εφαρμογής του νόμου έως την 17η Ιουλίου 2021…..»

Βλέπουμε παράλληλα πως ο ίδιος ο νόμος έχει ασάφειες, πολλές! 

Όπως:

5) Μετά τη ρύθμιση οφειλών, τι προβλέπεται αν υπάρξει συμβάν που μεταβάλλει τα εισοδήματα του οφειλέτη (π.χ. απολύθηκε από τη δουλειά του);
Σε αυτή την περίπτωση ο οφειλέτης θα υποβάλλει στους πιστωτές του τα αποδεικτικά τεκμήρια για τη δυσμενή μεταβολή που έχει υποστεί και θα αιτηθεί αναπροσαρμογής της ρύθμισης οφειλών, έτσι ώστε αυτή πλέον να ανταποκρίνεται στα νέα οικονομικά δεδομένα του. Ωστόσο, οι ρυθμίσεις αυτές θα πρέπει να είναι βιώσιμες. 

Να είναι βιώσιμες για ποιον;;; Για τον οφειλέτη ή για την συμφωνία;;

Τι και αν το σύνταγμα που μας έφεραν οι βαυαροί γράφει για την ιδιοκτησία, με παραθυράκια στον νόμο προσπαθούν να πάρουν το σπίτι σου κάνοντας σε ενοικιαστή του… Αντί το κράτος να προστατεύσει τη πρώτη κατοικία τουλάχιστον, με δόλιους τρόπους θέλει να καταφέρει αυτό που έλεγε ο σημερινός υπουργός ανάπτυξης, δηλαδή πως πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει ιδιοκατοίκηση και κατ' επέκταση ακίνητη ιδιοκτησία. Γιατί εδώ;;;

Στο σύνταγμα, αυτό που έχουμε, όπως αναφέρομαι παραπάνω, λέει στο άρθρο 17

1. H ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Kράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος.

**2. Kανένας δεν στερείται την ιδιοκτησία του, παρά μόνο για δημόσια ωφέλεια που έχει αποδειχθεί με τον προσήκοντα τρόπο, όταν και όπως ο νόμος ορίζει, και πάντοτε αφού προηγηθεί πλήρης αποζημίωση, που να ανταποκρίνεται στην αξία την οποία είχε το απαλλοτριούμενο κατά το χρόνο της συζήτησης στο δικαστήριο για τον προσωρινό προσδιορισμό της αποζημίωσης. Aν ζητηθεί απευθείας ο οριστικός προσδιορισμός της αποζημίωσης, λαμβάνεται υπόψη η αξία κατά το χρόνο της σχετικής συζήτησης στο δικαστήριο. 

Τι σημαίνει δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος;
(ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ; Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΗΠΩΣ;)

Με ποιο τρόπο κύριοι λοιπόν προστατεύει η κυβέρνηση είτε τα δικαιώματα μέσω του συντάγματος όπως αναφέρει παραπάνω το α΄ρθρο 17 για τους υπηκόους;

Με ποιο τρόπο προστατεύονται τα δίκαια των αυτοχθόνων όπως αναφέρονται στη διακήρυξη του ΟΗΕ από το 2007.

Δείτε τι εννοώ.

 Διαβάστε ολόκληρη τη διακήρυξη ΕΔΩ

Τελικά πότε περιμένεις να ξεσηκωθείς; Όταν σου παίρνουν τα υπάρχοντα σου;

Μη περιμένεις να δεις αγανακτισμένους ανθρώπους να μάχονται για σένα.
Δες τη πραγματικότητα και πάρε θέση!


Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει τον τρόπο να ξεφύγεις από κάθε πτώχευση. Όπως ο πρόεδρος μας το 2012 κατάφερε να αποτρέψει μια ανεξέλεγκτη πτώχευση όπως έλεγαν οι ίδιοι, έτσι και εσύ ο ίδιος μπορείς να αποτρέψεις την προσωπική σου πτώχευση.

Ενημερώσου από ένα γραφείο Ελλήνων Συνέλευσις για την εντολή πληρωμής, σταμάτησε τους τα σχέδια, δήλωσε δικαιούχος στον κληρονομικό πλούτο του Έθνους μας.

ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟ ΥΠΕΡΌΠΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ. 

Απόσπασμα από την ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ που κατατίθεται στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΑΑΔΕ (ΔΟΥ) και κοινοποιείται στο Υπουργείο Οικονομικών:

Κατ' αποτέλεσμα αυτών των εν πολλοίς απάνθρωπων πολιτικών που ασκήθηκαν από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις σε βάρος μου κατέστην ΕΡΗΜΗΝ μου και χωρίς καμία δική μου Ευθύνη καταρχήν ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ. 
Με δεδομένο, το πλήρες ιστορικό της εκτός λογικών συνθηκών δυσλειτουργίας της Ελληνικής οικονομίας, η οποία παρεμποδίζει κάθε δυνατότητα ανάπτυξης υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας, τα ποσά που επιτάσσουν μνημόνια και εφαρμοστικοί νόμοι των μνημονίων να καταβληθούν για την αποπληρωμή όλων αυτών των φόρων αλλά και αυτού του επονείδιστου Δημοσίου χρέους που επιβαρύνει κατά κεφαλήν το κάθε Έλληνα Πολίτη και άρα και εμένα προσωπικά, όχι απλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική φοροδοτική μας ικανότητα, αλλά εκφεύγουν της αρχής της δικαιοσύνης και εντέλει και της ίδιας της λογικής. 
Με δεδομένο τον υπερδιπλασιασμό των κάθε είδους φόρων, την αύξηση όλων των φορολογικών συντελεστών, των έκτακτων εισφορών αλλά και του ίδιου του κόστους διαβίωσης, πράγμα που εκφεύγει κάθε δικού μου ελέγχου, η εμμονή,πάρα ταύτα, της κυβέρνησης και του Υπ. Οικονομικών εις την από μέρους μου καταβολή όλων των προαναφερθεισών χρεώσεων προς αποπληρωμή του Δημοσίου Χρέους, συνιστά καταχρηστική άσκηση δικαιώματος, διότι η προβαλλόμενη αξίωση της καθ΄ ης είσπραξης των ως άνω βεβαιωμένων οφειλών σε βάρος μου, λαμβανομένου υπόψιν του τρόπου και του χρόνου που ασκείται και των εν γένει συνοδευουσών την άσκηση των συνθηκών και περιστάσεων, υπερβαίνει στην δεδομένη περίπτωση προφανώς τα ακραία «δυναμικά» όρια ασκήσεως του εν λόγω δικαιώματος, τα επιβαλλόμενα από την καλή πίστη, τα χρηστά ήθη, τον κοινωνικό και οικονομικό σκοπό του δικαιώματος μου και που εξάλλου προστατεύεται από το Σύνταγμα μας. 
ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:-



ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ.

Ελλήνων Συνέλευσις, για να ζήσουμε με αφθονία χωρίς φθόνο.
 

ΠΗΓΗ: https://esysikionion.blogspot.com/

 

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΗΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ... ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΑ!!!

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


Μπορεί να είναι εικόνα τον Αθανάσιος Μελιτζάνης και γένι
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΦΙΩΝΟΣ 5 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.
THΛ:      6909463007
BLOG:  athanasiosmelitzanis.blogspot.com

FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ

 ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 

ΤWITTER:   https://twitter.com/SakisMelitzanis

 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΑΜΦΙΩΝΟΣ 5   ΘΗΒΑ.  Ε.ΣΥ ΘΗΒΑΙΩΝ.


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ