WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ποια είναι η αλήθεια για την Ε.Ε.; (ΜΕΡΟΣ 12ο)- ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»


 Μόνο στον Προϋπολογισμό του 2022 τα διατίθενται 243 εκατομμύρια ευρώ στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για την διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης και αυτά είναι τα φανερά κονδύλια που διαχειρίζεται το εν λόγω υπουργείο.

 Την ώρα που οι Έλληνες αγωνιούν για την υγεία και την εργασία τους – το 33% των πολιτών αδυνατεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες διαβίωσης – με πλήθος μαθητών να λιποθυμούν κυριολεκτικά στα σχολεία η κυβερνητική πολιτική ζημιώνει ακόμα περισσότερο το πορτοφόλι του Έλληνα, καθώς το κράτος βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την κάλυψη των αναγκών των μεταναστών .

 ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ.

 Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, υποψήφιος βουλευτής στο νόμο Ηρακλείου με τον Πολίτικο Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αναλύει το μεταναστευτικό ζήτημα στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ‘Έλενα Γκίκα.

 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

ΠΗΓΗ:   https://www.youtube.com/watch?v=2dIXxdwjbRA

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ======================= ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ

ΤΗΛ. 2262400725

ΚΙΝ. 6909463007

ΚΙΝ. 6944518688

& email: esythivaion@gmail.com


 


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ