WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ( ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ) ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ !! ΤΕΛΟΣ ΤΟ $ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!

 

” … ας ξεκινήσουμε από αυτό, από το φυσικό μας αέριο … “ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ !!! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;; ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ … Η Ρωσία έσπασε την “παγκόσμια συμφωνία” με ΗΠΑ: Αναβίωσε τον Κανόνα του Χρυσού – “Αιτία πολέμου” για δολάριο και ευρώ

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ 10:23 23/03/2022 ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ … Αμερικανοί γερουσιαστές και Υπουργείο Οικονομικών θα συζητήσουν το μπλοκάρισμα του ρωσικού αποθεματικού χρυσού 132 δισεκατομμυρίων δολαρίων

ΚΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ … ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ … ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100 ΡΟΥΒΛΙΑ !!!

…………………….

Η Ρωσία θα μεταφέρει τις πληρωμές για τις προμήθειες φυσικού αερίου στην Ευρώπη σε ρούβλια

Ο Πούτιν έδωσε εντολή να μεταφερθούν σε ρούβλια οι πληρωμές για προμήθειες φυσικού αερίου σε μη φιλικές χώρες

ΜΟΣΧΑ, 23 Μαρτίου – RIA Novosti. Η Ρωσία θα μετατρέψει τις πληρωμές για προμήθειες φυσικού αερίου σε μη φιλικές χώρες σε ρούβλια, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν .
“Δεν έχει νόημα να παραδίδουμε τα αγαθά μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Ηνωμένες Πολιτείες και να λαμβάνουμε πληρωμή σε δολάρια, ευρώ και πολλά άλλα νομίσματα. Ως εκ τούτου, αποφάσισα να εφαρμόσω μια σειρά μέτρων για τη μεταφορά πληρωμών το συντομότερο όσο το δυνατόν – ας ξεκινήσουμε από αυτό, από το φυσικό μας αέριο – στη μεταφορά πληρωμής για το φυσικό μας αέριο, που παρέχεται στις λεγόμενες μη φιλικές χώρες, για ρωσικά ρούβλια. Δηλαδή, να αρνηθούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα συμβιβαζόμενα νομίσματα σε τέτοιους υπολογισμούς, ” αυτός είπε.
Ο αρχηγός του κράτους τόνισε ότι οι παραδόσεις θα συνεχιστούν σύμφωνα με τους όγκους και τις τιμές που προβλέπονται στα συμβόλαια.
.
Η σχετική οδηγία θα σταλεί στην Gazprom.
Σε αυτό το πλαίσιο, το ρωσικό νόμισμα άρχισε να αυξάνεται, το δολάριο έπεσε κάτω από το σήμα των 100 ρούβλια.
……………………………………………….
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:58

Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΕΣΕ 30δις $ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ IMF (ΔΝΤ) ΚΑΙ ΣΕ SDR ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Bretton Woods. ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ !!

ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ … Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ !!! Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ !!!… ΟΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ … ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ …

……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

 

ΠΗΓΗ: https://alfeiospotamos.gr

 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:


1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ======================= ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ

ΤΗΛ. 2262400725

ΚΙΝ. 6909463007

ΚΙΝ. 6944518688

& email: esythivaion@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ