WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Πως «Κατασκευάζονται» Άνθρωποι Ευάλωτοι στις Ασθένειες; (ΜΕΡΟΣ 2ο)


 Η «Θεωρία των Μικροβίων», που διατυπώθηκε από τον Γάλλο ερευνητή Λουίς Παστέρ, δηλώνει ότι οι ασθένειες οφείλονται αποκλειστικά στην εισβολή συγκεκριμένων επιθετικών μικροοργανισμών.

 Ένα συγκεκριμένο μικρόβιο είναι υπεύθυνο για κάθε ασθένεια και οι μικροοργανισμοί είναι ικανοί να αναπαραχθούν και να μεταφερθούν εκτός του σώματος. Με τη Θεωρία των Μικροβίων για τις ασθένειες, δεν χρειαζόταν πλέον να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την ασθένεια που προκαλείται από τις δικές μας παραβάσεις των νόμων της υγείας. 

Αντ’ αυτού, κατηγορούμε τα μικρόβια που εισέβαλαν στο σώμα. Η Θεωρία των Μικροβίων μετατόπισε ουσιαστικά την προσωπική μας ευθύνη για την υγεία και την ευημερία στους ώμους του ιατρικού επαγγέλματος που υποτίθεται ότι ήξερε πώς να εξοντώσει τα ενοχλητικά μικρόβια.

 Η προσωπική μας υγεία ξέφυγε από τον έλεγχό μας. 

 Ο κύριος ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, υποψήφιος βουλευτής με τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον νομό ΛΑΡΙΣΑΣ, εξηγεί πως οι άνθρωποι γίνονται ευάλωτοι στις αρρώστιες στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την Έλενα Γκίκα. 

ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : antmpliatsios@gmail.com – 697 365 6136

ΠΗΓΗ: ELEFSIS TV
 
  
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ======================= ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ

ΤΗΛ. 2262400725

ΚΙΝ. 6909463007

ΚΙΝ. 6944518688

& email: esythivaion@gmail.com

 


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ