WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Η Δημόσια Διοίκηση με Κυβέρνηση «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (ΜΕΡΟΣ 8ο)


 Έχουμε ακούσει πολλές φορές από κομματικά στελέχη να αναφέρονται σε αξίες και αρχές αλλά ποτέ δεν έχουν δώσει τον ορισμό τους . 

Ποιες είναι οι αξίες πάνω στις οποίες πρέπει να εδράζεται όλη η λειτουργία της πολιτείας;

 Ποιο είναι το σημείο αναφοράς που δημιουργούν ώστε η απονομή δικαιοσύνης από τις δικαστικές αρχές να ικανοποιεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα;

 Ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης διότι ενώ βλέπουμε την τεχνολογία να καλπάζει ανοδικά, το έθος των ανθρώπων ,σε μια αντίστροφη αναλόγια, παρακμάζει και η κοινωνία των ανθρώπων σε πλανητικό επίπεδο νοσεί σε βαθμό που να απειλείται η ύπαρξη του ιδίου του ανθρώπου . 

Ο Πολιτικός Φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» τόσο στην ιδρυτική του διακήρυξη όσο και στις προγραμματικές του δηλώσεις βάζει τα θεμέλια μιας δικαιοσύνης όπου κυρίαρχο είναι το έθος των ανθρώπων όπως αυτό έχει ορίσει από την ιδία την δημιουργία μας.

 Για όλα τα παραπάνω μιλάει η κυρία ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ, υπ. Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον νομό Σερρών, στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ. 

 ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : efiefraimidou@gmail.com 

ΠΗΓΗ: ELEFSIS TV
 
  
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ======================= ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ

ΤΗΛ. 2262400725

ΚΙΝ. 6909463007

ΚΙΝ. 6944518688

& email: esythivaion@gmail.com

 


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ