WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Το έχεις αποδεχθεί με την υπογραφή σου…

 

Σύμφωνα με τα ΦΕΚ 1476Β/27-4-2018 & ΦΕΚ 824Β/17-2-2023 που ισχύουν, τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας, θα έχουν ζώνη μηχανικής ανάγνωσης, και RFID τσιπστα οποία θα καταχωρούνται δεδομένα από τρίτους, τα οποία θα αλλάζουν κατά την διάρκεια χρήσης του εγγράφου, και τα οποία δεν μπορεί να αναγνώσει ο κάτοχος του εγγράφου, ο οποίος ωστόσο καλείται να το υπογράψει.

Με την υπογραφή κατόχου, οι πολίτες, αποδέχονται εκ των προτέρων άγνωστες μελλοντικές καταχωρήσεις δεδομένων από τρίτους, παρέχοντας έτσι με την θέλησή τους σε αυτούς τους τρίτους, λευκή επιταγή ζωής.

Για παράδειγμα. Αστυνομικό όργανο, σου επιβάλει στο μέλλον πρόστιμο, επειδή παραβίασες απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν φορούσες μάσκα, δεν δέχεσαι υποχρεωτική ιατρική πράξη, ή υπερέβης το αποτύπωμα άνθρακα. Το πρόστιμο καταχωρείται στο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (Νέα ηλεκτρονική ταυτότητα) που έχεις αποδεχθεί εκ των προτέρων με την υπογραφή σου και που υπάρχει επάνω σε αυτό.

Δεν δικαιούσαι καμία διαμαρτυρία, ούτε προσφυγή, γιατί με την υπογραφή σου έδωσες λευκή επιταγή ζωής.

Άλλο παράδειγμα. Χρέη στην ΑΑΔΕ, ΔΕΗ, Οργανισμούς κοινής ωφελείας, παρακρατούνται αυτόματα, και χωρίς να έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις μέρος τους και τον άλλο μήνα το υπόλοιπο, αξιολογώντας τις προτεραιότητες των αναγκών της ζωής σου, αφού η τεχνητή νοημοσύνη θα αποφασίζει γι’ αυτές.

Το έχεις αποδεχθεί με την υπογραφή σου, που έβαλες εκ των προτέρων, παίρνοντας την νέα ταυτότητά σου.

Το υπόλοιπο ποσόν ψηφιακού νομίσματος που σου μένει για την διατροφή σου, επειδή δεν φτάνει για να αγοράσεις κρέας, ψωμί, τυρί, λαχανικά, φρούτα, κλπ, θα φας σκουλήκια, έντομα, συνθετικό κρέας, κλπ, υψίστης θρεπτικής αξίας όπως θα σου πουν, για τα οποία θα φτάνει το υπόλοιπό σου.

Βενζίνη δεν θα βάλεις, να κάτσεις σπίτι σου, στ’ αυγά σου.

Το έχεις αποδεχθεί με την υπογραφή σου, που υπάρχει στην ταυτότητά σου εκ των προτέρων, όπου από μόνος σου παραχώρησες λευκή επιταγή ζωής σε τρίτους.

Καμία διαμαρτυρία ή προσφυγή δεν δικαιούσαι, αφού μόνος σου υπέγραψες και κανείς δεν σε υποχρέωσε, όπως ακριβώς σου είπαν και για τα εμβόλια.

Μόνον απατεώνες του κοινού Ποινικού Δικαίου, προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του αφελούς, επάνω σε ένα έγγραφο, στο οποίο είναι γραμμένα στοιχεία τα οποία δεν μπορεί να διαβάσει ο υπογράφων, καταχωρούνται από τρίτους, και τα οποία μπορούν να αλλάζουν το έγγραφο στο μέλλον κατά τα κέφια τρίτων, με την υπογραφή του κατόχου, ο οποίος τους παρέχει συναίνεση λευκής επιταγής ζωής, και δηλώνει ότι συμφωνεί εκ των προτέρων με τις όποιες αλλαγές του εγγράφου, με το οποίο ταυτίζεται.

Ουσιαστικά ο κάτοχος υπογράφει ότι δέχεται τους όρους ενός επαναπρογραμματιζόμενου από τρίτους ψηφιακού εγγράφου, με άγνωστα στοιχεία στο μέλλον, παραδίδοντας εν λευκώ, ψυχή και σώμα και την ελεύθερη βούλησή του στα κέφια εγκληματιών, κι εκβιαστών, με πλήθος δείγματα γραφής.

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ.

Και ο αρχηγός της αστυνομίας, υπακούοντας στους πολιτικούς του προϊστάμενους, μαζί με τον παραιτηθέντα υπουργό προστασίας του πολίτη παρουσίασε στους εκπροσώπους της ιεράς συνόδου, ως άμεμπτο δήθεν, το άνω κατάπτυστο έγγραφο ταυτοπροσωπίας, χαλκεύοντας τα πλέον σιχαμερά και αισχρά δεσμά των πολιτών.

Αυτοί είστε. Ψεύτες και απατεώνες του κοινού Ποινικού Δικαίου, του ανθρώπινου νόμου, πόσο δε μάλλον, του Νόμου του Θεού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διακαναλικές συνεντευξεις 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

 

 

ΡΑΔΙΟ ΠΙΝΔΑΡΟΣ

 WEB RADIO ΠΙΝΔΑΡΟΣ

 

  https://radiopindaros.blogspot.com/ 

 https://zeno.fm/radio/radio-pindaros/

 

ΡΑΔΙΟ ΠΙΝΔΑΡΟΣ 

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ