WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το πρώτο διεθνές εμπορικό εκθεσιακό γεγονός στην Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022. Ο πρωθυπουργός της χώρας - Κυριάκος Μητσοτάκης – Στην προσπάθειά του να καλύψει προφανώς, την άσχημη εντύπωση που αφήνει ο απολογισμός των τριών ετών διακυβέρνησης της παράταξής του, ανακοίνωσε είκοσι ένα μέτρα ύψους 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μίλησε για καινούργια σύννεφα τα οποία σκιάζουν τον εθνικό ορίζοντα με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

 Επιλογή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία υπακούει τυφλά ο πρωθυπουργός, πολιτικοί ηγέτες που δεν έχουν ούτε τη δύναμη ούτε το σθένος να αντιταχθούν στις επιλογές που επιβάλλουν δυνάμεις ξένων συμφερόντων και οι παγκόσμιες ελίτ. Συνέχισε λέγοντας πως είμαστε σε πόλεμο όλοι και σε όλα, στα μέτωπα της παγκόσμιας ενεργειακής έκρηξης και της διεθνούς ακρίβειας, που όμως οι ίδιοι μας επέβαλαν με τις επιλογές και την στάση τους. 

 Αναφέρθηκε στην οριοθέτηση των δώδεκα μιλίων στο Ιόνιο Πέλαγος σαν να ήταν ένα δικό του σχέδιο, μια δική του επιτυχία και όχι αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδος σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας, για να καλύψει την μη οριοθέτηση στο Αιγαίο Πέλαγος, αυτή θα ήταν απάντηση στις προκλήσεις της Τουρκίας κύριε Μητσοτάκη και όχι μόνο οι εξοπλισμοί και η ανταλλαγή βαρύγδουπων εκφράσεων. ............. 

Κύριε Μητσοτάκη καταφέρατε να δημιουργήσετε μία χώρα επιδομάτων. Πολίτες δεύτερης κατηγορίας, χωρίς ζωή, δυνατότητα εργασίας, υγεία και αξιοπρέπεια. Είπατε πως ....Μαθαίνουμε από τα λάθη μας... Δεν γνωρίζετε ότι στην θέση που βρίσκεστε δεν επιτρέπετε να κάνετε λάθη; Οι συνέπειες θα καταστρέψουν ζωές.

 Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός λέγοντας ... Ή δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στην πρόοδο ή ρισκάρουμε μια δεύτερη φορά στην συμφορά. Ανάπτυξη ή οπισθοδρόμηση. Πατριωτισμός ή εθνική αμηχανία. κοινωνική ευημερία ή οικονομική καθήλωση... δεν είναι ο τρόπος για να κρατηθείτε στην εξουσία. Φυσικά και θα μετρηθείτε και θα αναμετρηθείτε στο τέλος της τετραετίας. Φυσικά θα εισπράξετε αυτό που προσφέρατε στους πολίτες αυτής της χώρας οι οποίοι πλέον γνωρίζουν πως δεν πρέπει να αφήσουν στα χέρια σας την τύχη αυτού του τόπου, ούτε φυσικά να σας δώσουν ισχυρή εντολή όπως θυμάστε να ζητήσετε κάθε τέσσερα χρόνια. Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν για την επιλογή που έχουν στις επερχόμενες εκλογές , τον μοναδικό ανθρωποκεντρικό πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις ο οποίος θα εγκαθιδρύσει μια πολιτεία ισονομίας και ισοκρατίας.

 ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 

Email : enhmeroshkpdstereasellados@gmail.com 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:


1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ======================= ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ

ΤΗΛ. 2262400725

ΚΙΝ. 6909463007

ΚΙΝ. 6944518688

& email: esythivaion@gmail.com

 

 


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ