WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Δημόσια Διοίκηση με Κυβέρνηση «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (ΜΕΡΟΣ 4ο)

 


 Στις μέρες μας ο Έλληνας πολίτης νοιώθει μια τεραστία ανασφάλεια καθώς η δημόσια διοίκηση του κράτους του εκτελεί νόμους που παρασκευάζονται από κομματικούς και όχι πολιτειακούς μηχανισμούς . 

 Ως εκτελεστικό όργανο η δημόσια διοίκηση με τις δομές της δημιουργεί ένα τιμωρητικό ως προς τον πολίτη περιβάλλον διότι στην πραγματικότητα οι νόμοι δεν περιέχουν δίκαιο σε μεγάλο ποσοστό αλλά ένα απάνθρωπο νομικό πλαίσιο κατά το δοκούν εκτελέσιμο . 

 Το καθεστώς τρόμου προστίμων και κλειδώματος του ίδιου του δικαίου κυριαρχεί σε κάθε έκφανση του βίου των πολιτών οι οποίοι καθηλωμένοι πλέον υπό το βάρος προστίμων δανεισμού και φορολόγησης αδυνατούν να δημιουργήσουν στην πολιτεία τους. 

 Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι ο μόνος Πολιτικός Φορέας που δίνει την δυνατότητα εμφάνισης του πολίτη δημιουργώντας μια δημόσια διοίκηση που θα εκτελεί τις αποφάσεις του ίδιου του πολίτη όπως αυτές θα αποτυπώνονται σε νόμους και οι οποίες θα φιλτράρονται αυστηρά μέσα στο πλαίσιο του αξιακού συστήματος της πολιτείας. 

Η κυρία ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ, υπ. Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον νομό Σερρών, αναλύει τις προτάσεις της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» για την λειτουργικότητα της δημόσια διοίκησης στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ. 

 ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : efiefraimidou@gmail.com

ΠΗΓΗ: ELEFSIS TV
 

 


 


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ