WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Στην εντέλεια διεξάγουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς !!!

 

Οι ηλεκτρονικές διαδικασίες έχουν μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και έχουμε στην διάθεσή μας ολόκληρο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης! Με τον υπουργό Πιερρακάκη μάλιστα να υπερηφανεύεται πως οι Ιάπωνες μας ζηλεύουν και ενδιαφέρονται να τους κάνουμε μαθήματα τεχνογνωσίας!;


Τι ζούμε τελικά; Κωμωδία; Αστυνομική Περιπέτεια ή Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας; Μετά το πρόσφατο έγκλημα των Τεμπών είναι βέβαιο πως βιώνουμε μια Τραγωδία με εκατοντάδες θύματα όπου θύματα είναι οι νεκροί, θύματα είναι και οι ζωντανοί που έμειναν πίσω … Σπίτια έκλεισαν … άνθρωποι ζωντανοί που δύσκολα θα συνέλθουν … αν συνέλθουν.
 

Αυτόματα μετά το έγκλημα πάρα πολλοί συμπολίτες μας καυτηρίασαν το οξύμωρο του κρατικού μηχανισμού που υποτίθεται μας υπηρετεί: Ο μηχανισμός ηλεκτρονικών πλειστηριασμών λειτουργεί στην εντέλεια με μαθηματική ακρίβεια και υψηλές ταχύτητες!! Αυτό πώς γίνεται;; Είναι τόσο παράξενο που φτάνει να είναι ύποπτο! Ολόκληρος στρατός από τεχνοκράτες επιστρατεύτηκε απ’ το κράτος για να στηθεί η πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών! Όλες οι διαδικασίες να γίνονται στην ακρίβεια και γρήγορα, με έναν εντυπωσιακό συντονισμό τεχνικών, προγραμματιστών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, υπουργείων και όποιου άλλου εμπλέκεται! Προς όφελος ποιων; Των πολιτών ή των τραπεζών;; Αφού οι τράπεζες πληρώθηκαν όλα τα κόκκινα δάνεια μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων με δημόσιο χρήμα, με χρήμα δηλαδή των πολιτών, τότε;; Eίναι μια ξεκάθαρη διαδικασία εναντίον των πολιτών, και το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πώς οι κρατικές διαδικασίες ΕΝΑΝΤΙΟΝ και ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ των πολιτών λειτουργούν άψογα! Δεν μπορεί ο πολίτης να ξεφύγει από πουθενά! Φόροι, εισφορές, πρόστιμα, κυρώσεις χτυπάνε τον πολίτη με ακρίβεια και ταχύτητα! Αν όμως πρόκειται για παροχή υπηρεσιών, για την ασφάλεια,  την υγεία και προστασία των πολιτών τότε ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ οι κρατικοί μηχανισμοί δεν δουλεύουν, το σύστημα έχει σοβαρά προβλήματα … πάει και όπου βγει! Όποιος ζήσει έζησε … όποιος πέθανε ήταν η κακιά η ώρα … Και κλάμα γοερό οι πολιτικοί και οι ιθύνοντες ….

Όλοι εμείς που έχουμε την πολυτέλεια σήμερα να είμαστε ακόμα ζωντανοί πρέπει να προβληματιστούμε και να αποφασίσουμε τώρα ¨ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;¨ Θα συνεχίσουμε να τους αφήνουμε να μας σκοτώνουν ή θα δράσουμε; Το πρόβλημα το έχουμε αναγνωρίσει όλοι μας, δεν είναι καιρός να αναγνωρίσουμε και την Λύση; Yπάρχει ένα τεράστιο μήνυμα και κάλεσμα προς όλους μας από τον Αρτέμη Σώρρα ήδη από το 2012: H Eλλάδα να έρθει στα χέρια των Ελλήνων! Η Ελλάς είναι υπό κατοχή ξένων σκοτεινών κέντρων εξουσίας που συνεργάζονται με τους εγχώριους καθεστωτικούς μηχανισμούς. Η επικαιρότητα αποδεικνύει πως είναι αδίστακτοι δολοφόνοι, πατάνε επι πτωμάτων, και με δάκρυα στα μάτια κάνουν δήθεν πως ψάχνουν τους ενόχους!; Πριν γίνουμε λοιπόν ένα κηδειόχαρτο στην κολώνα της γειτονιάς μας έχουμε καθήκον να δώσουμε ένα τέλος, να φέρουμε την ΛΥΣΗ! Είναι όλα έτοιμα στημένα να συμβεί ... Η Ελλάς να έρθει στα χέρια των Ελλήνων και αύριο θα είναι όλα αλλιώς! Μόνο τότε θα μάθουμε και θα μάθουν όλοι τι σημαίνει ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ! Εμείς είμαστε, εμείς θα το κάνουμε, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!

Δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο εμείς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι, και έτσι ακριβώς θα γίνει!



ΣΥΝΤΑΞΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΔΕΡΗ

 

      ΠΗΓΗ

 

 


 


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ