WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Το Ιδιωτικό Δημόσιο

Για μία ακόμη φορά η ελληνική κοινωνία βρίσκεται με το πιστόλι στον κρόταφο από την δικαστική εξουσία. Η συντριπτική πλειονότητα των ανώτατων δικαστικών τάχθηκε υπέρ της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας, περίπου 700.000 πολιτών.

     Στις 9 Φεβρουαρίου, κρίθηκε και αποφασίστηκε από τον Άρειο Πάγο η μεταβίβαση και μεταπώληση συμβάσεων σε «εταιρείες απόκτησης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις» (ΕΑΑΔΠ). Αποτελούν το «επόμενο βήμα» των λεγόμενων εισπρακτικών εταιρειών-«εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις»-, που όλοι έχουμε γνωρίσει καλά τα τελευταία χρόνια. Είναι ανώνυμες εταιρείες, ειδικού και αποκλειστικού σκοπού, που αποτελούν χρηματοδοτικά ιδρύματα και λαμβάνουν ειδική άδεια λειτουργίας από την τράπεζα της Ελλάδος ενώ υπόκεινται υπό την πλήρη εποπτεία της. Επειδή, ως επί το πλείστον, είναι εταιρείες με έδρα στο εξωτερικό και υποχρεωτικά πρέπει να διατηρούν υποκατάστημα στην Ελλάδα, χαρακτηρίζονται - αλλά στην πραγματικότητα νομιμοποιούνται- με την απόφαση αυτή ως μη δικαιούχοι διάδικοι. Έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν κάθε ένδικο βοήθημα και να προβαίνουν σε κάθε άλλη δικαστική ενέργεια για την είσπραξη των απαιτήσεων.

Η ιστορία αυτή ξεκινάει από το 2000.

Μέσα από αλλεπάλληλες νομοθετικές μεταβολές στους έξι νόμους (νόμος 2801/2000, νόμος 2844/2000, νόμος 3156/2003, νόμος 4194/2013, νόμος 4354/2015, νόμος 4938/2022) των αμέτρητων άρθρων, παραγράφων, αποφάσεων, τροποποιήσεων, που έχουν θεσμοθετηθεί από το 2000 επί του θέματος των δανείων, σε συνδυασμό με την διάσωση των τραπεζών, ήρθε και «κούμπωσε» αυτή η απόφαση. Στην ουσία, νομιμοποιεί επενδυτές στις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών μέσω των τραπεζών. Με το ΦΕΚ 2471Β/2008 άρθρο 6 παράγραφος 2 οι τράπεζες για να πάρουν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου έβαλαν τα δάνεια των φυσικών προσώπων ως εξασφαλίσεις. Τα δικά μας δάνεια δηλαδή κάτι που ισχύει έως και σήμερα. Για αυτό δημιουργήθηκε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) (ν.3864/2010), το οποίο υποτίθεται ότι είναι το Δημόσιο όμως στην πραγματικότητα είναι Ιδιωτική Εταιρεία.

Είναι δίκαιο να αναρωτιέται κανείς, τι δουλειά έχουν όλες αυτές οι ιδιωτικές εταιρείες με το Ελληνικό Δημόσιο! Για ποιο λόγο αποκτούν δικαιοδοσία στην περιουσία μας, στα σπίτια μας; Και το πιο κρίσιμο ερώτημα είναι: γιατί η Ελληνική Δικαιοσύνη νομοθετεί υπέρ των ιδιωτικών εταιρειών και κατά των Ελλήνων πολιτών; Μία λογική απάντηση είναι, πως και η Ελληνική Δημοκρατία έχει γίνει ανώνυμη εταιρεία (ΑΦΜ 0000931106), και εκχωρεί κρατικές εξουσίες και αρμοδιότητες σε ανεξάρτητες αρχές χωρίς νομική προσωπικότητα, ενώ παράλληλα τις καλύπτει με πλήρη ασυλία. Άρα, αφού το κράτος αποτελεί ανώνυμη εταιρεία μήπως σημαίνει πως είμαστε υπάλληλοι αυτής; Αφού τελικά ο κόπος μας, ο χρόνος μας, τα λεφτά μας, η ενέργειά μας, προορίζονται να θρέφουν το αδηφάγο φορολογικό σύστημα που όλοι μαζί εκείνοι έχουν φτιάξει προς όφελός τους και εξαθλίωση δική μας, δημιουργώντας με μέθοδο και τακτική πολλά δυσβάσταχτα και σε πολλές περιπτώσεις απροσπέλαστα προβλήματα στους Έλληνες.

 Το έρεισμα να ενεργούν αυτοβούλως ανεξέλεγκτα εναντίον μας, τους έχει δοθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ο λόγος είναι πως εμείς οι ίδιοι έχουμε ξεχάσει να είμαστε πολίτες.

Δίνεται σε όλους μας όμως η μέγιστη ευκαιρία να γίνουμε πολίτες με την ολότητά της έννοιας ώστε το καθεστώς να αποκτήσει αντίπαλο. Αυτή η χρυσή ευκαιρία είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αποτελεί τον μοναδικό, αληθινό πολιτικό φορέα εκπροσώπησης του έθνους και ιδρύθηκε με σκοπό να επανεγκαθιδρύσει την ελληνικότητα, την αληθινή δημοκρατία, τη δικαιοσύνη έχοντας στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδος.

Οι Προγραμματικές Δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις (Αρ. Πρωτ: 6199/04-09-2015) αναφέρουν με κάθε λεπτομέρεια τα εργαλεία που έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί από τον Αρτέμη Σώρρα για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία και τον πλούτο που είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού. Η Ελλήνων Συνέλευσις λειτουργεί με άξονα τον πολίτη, ο οποίος συμμετέχει με τον δυνατότερο και αποτελεσματικό τρόπο στην κρίση των καταστάσεων, αποφάσεων, δεδομένων και στην άσκηση εξουσίας.

Ουσιαστικά, ο πολίτης είναι αυτός που άρχει πολιτικά στην Ελλήνων Πολιτεία και αυτή η πολιτική δράση του ανθρώπου διέπεται από τις Ελλάνιες Αξίες. 

Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Έλληνες Πολίτες.

 ΠΗΓΗ:   http://www.esy-ipeiros.gr/2023/02/blog-post_26.html

 




 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6944160908

2) 6944518688 

3)  6975757261 &

 Emailesykpdstereasellados@gmail.com


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ