WEB RADIO PINDAROS ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕMAIL: radiopindaros@gmail.com ΤΗΛ.2262400725

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Σου ρίχνουν στάχτη στα μάτια !!!

 

«Καταχρηστικές πρακτικές και συμπεριφορές των funds» καταγγέλουν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι 

«Φαινόμενα αντιδεοντολογικών και καταχρηστικών πρακτικών και συμπεριφορών από την πλευρά των funds (Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων) σε βάρος οφειλετών» καταδικάζει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, με σχετική ανακοίνωσή της. Επίσης, η Ολομέλεια ζητά να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί κατά την προεκλογική περίοδο λόγω της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Πηγή Απε Μπε

Ως αποτέλεσμα των αντιδεοντολογικών και καταχρηστικών αυτών πρακτικών και συμπεριφορών, είναι οφειλέτες και δικηγόροι να ταλαιπωρούνται αδικαιολόγητα, όπως επισημαίνουν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι καθώς, οι Δικηγόροι  αδυνατούν να ασκήσουν τα εκ του νόμου καθήκοντά τους και οι πολίτες τα δικαιώματά τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η περιουσία τους και ιδίως η πρώτη κατοικία τους.

Και μετά τις εκλογές τι θα γίνει; εφόσον οι ίδιοι παραδέχονται  στην ανακοίνωσή τους  ότι σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων η επικοινωνία των οφειλετών και των πληρεξούσιων δικηγόρων τους με τις εταιρείες αυτές είναι εξαιρετικά δυσχερής, με μοναδική δυνατότητα την κλήση σε τηλεφωνικό κέντρο (με συνομιλητές συχνά υπαλλήλους μη καταρτισμένους και μη εξουσιοδοτημένους για συνεννόηση επί της ουσίας) και την ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, με άδηλο χρονικό ορίζοντα διεκπεραίωσης.  Η νομιμοποίηση εκτέλεσης από τους δικηγόρους καθυστερεί αδικαιολόγητα καθ' όσον επανελέγχονται από τη νομική υπηρεσία οι σχετικές εξουσιοδοτήσεις παρόλο ότι έχουν συνταχθεί, κατά τα προ διατυπωμένα υποδείγματα που οι ίδιες οι εταιρείες απαιτούν. Τα προτεινόμενα σχέδια ρύθμισης οφειλών είναι προαποφασισμένα και τυποποιημένα, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες των οφειλετών και έτσι καθίστανται ανεφάρμοστα.

«Τάδε έφη ο δικηγοράκος»  και η κοροϊδία των πολιτών καλά κρατεί.

Ας δούμε το πραγματικό τους πρόσωπο αλλά και την δράση και συνεισφορά τους  διαχρονικά,  ως τα απόλυτα  δεκανίκια των τραπεζικών ιδρυμάτων και των πολιτικών ταγών αλλά και των επιχειρηματικών ομίλων της πατρίδας μας και όχι μόνο, συναινώντας πρακτικά ενάντια στο Δίκαιο των Ελλήνων πολιτών που υποτίθεται αντιπροσωπεύουν, θέτοντας μια σειρά ερωτήσεων που πρέπει  οι αναγνώστες να επεξεργαστούν και να δώσουν την δική τους απάντηση στον ίδιον τους τον εαυτό. 

Αλήθεια, τί έχουν κάνει οι Δικηγορικοί σύλλογοι μέχρι σήμερα για το απόλυτο δικαίωμα κάθε πολίτη της πρώτης και βασικής ανάγκης της διαβίωσης του, που είναι η ίδια του η εστία, ο οίκος του, το σπίτι του και βασική προϋπόθεση συνθήκης για την εξέλιξη, ανάπτυξη και ανέλιξη της οικογένειας του; 

Γεγονός που δεν αφήνει κανενός είδους περιθώριο συζήτησης απώλειας της 1ης κατοικίας καθώς είναι κατοχυρωμένα δικαιώματα με Διεθνείς Συνθήκες και Συμβάσεις.  Άλλωστε αυτό είναι το λειτούργημα και ο λόγος ύπαρξης των δικηγόρων, να υπερασπίζονται βάσει των νομικών πλαισίων και κανονισμών  τα δίκαια και δικαιώματα των πολιτών. 

Αντ' αυτού στις μέρες μας Άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους και βρίσκονται στον δρόμο. 

Δολίως και ψευδώς αναφέρουν  στην ανακοίνωση τους ότι αδυνατούν να εκτελέσουν τα εκ του νόμου καθήκοντά τους. Είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα παραπλάνησης καθώς δεν πράττουν τα αυτονόητα. Είναι γνωστόν της πάσης ότι κάθε δημόσια υπηρεσία αλλά και κάθε τραπεζικό ίδρυμα έχει το νομικό του τμήμα που καλύπτεται από δικηγόρους που πολλοί από αυτούς είναι και μέλη της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων.

Τι συμφέροντα και ποιούς εξυπηρετούν, ακόμη κι οταν αυτά είναι ενάντια στο δίκαιο των Ελλήνων πολιτών;

Επίσης γνωστό στις μέρες μας όπως αυτό μας έχει παντοιοτρόπως αποδειχθεί, είναι η συνεχής καταπάτηση κάθε άρθρου του Συντάγματος από όλες τις διοικήσεις των κομμάτων της Βουλής. Τι έχουν κανει γι' αυτό οι Δικηγορικοί Σύλλογοι; 

Για ποιο Βουλευτικό Σώμα μιλάμε όταν καμία Βουλή δεν έχει συσταθεί σε Σώμα; 

Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων δε γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια ότι η εκάστοτε Βουλή είναι παράνομη και ότι δεν έχει ποτέ εμφανίσει ΦΕΚ Σύστασης της σε Σώμα; Άρα δεν είναι Νόμος του Κράτους και δεν νομιμοποιείται να βγάζει Νόμους για τους Έλληνες πολίτες.

Για ποια εκ του νόμου λοιπόν καθήκοντα τους οι δικηγόροι αναφέρονται στην ανακοίνωσή τους διαμαρτυρόμενοι ότι  δεν μπορούν να ασκήσουν;

Έχουν δε το θράσος να επικαλούνται την παύση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας καθώς είναι προεκλογική περίοδος. 

Όλα αυτά, από μόνα τους δείχνουν την τεράστια απάτη που παίζεται σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την επαίσχυντη κοροϊδία που προβάλλεται από τα πληρωμένα φερέφωνα που όλοι μαζί ως μια συμμορία θα έλεγε κανείς ή ακόμη και ως μία εγκληματική οργάνωση, λυμαίνονται την Ελλάδα και τους Έλληνες.  Κάποιοι από συμφέρον προσωπικό, άλλοι εγκλωβισμένοι από εκβιαστικές τακτικές γιατί κάποτε ενέδωσαν σε χάρες και αλισβερίσια, και άλλοι από οποιονδήποτε φόβο ο οποίος προέρχεται από σκελετούς που έχουν κρεμασμένους στις ντουλάπες τους. 

Όπως και να έχει.. αυτοί δεν είναι λόγοι να γενοκτονείται ένα ολόκληρο Έθνος και δη το αρχαιότερο του πλανήτη οι Έλληνες. 

Προκύπτουν πολύ σοβαρά  ερωτήματα τουλάχιστον για τα τελευταία χρόνια που το Έθνος των Ελλήνων αποκτά ξαφνικά μεγάλο προβάδισμα έναντι όλων των Χωρών του Πλανήτη, και αφορά και τους Δικηγορικούς Συλλόγους άμεσα καθιστώντας τους ένοχους με τις πράξεις ή τις μη πράξεις τους που τους επιβαρύνει με την  Εσχάτη Προδοσία.

Μήπως οι δικηγόροι αναγνωρίζοντας όλα τα παραπάνω (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις πάντα στον κανόνα)  καταχράζονται συστηματικά τους Έλληνες πολίτες αφαιμάζοντας τους οικονομικά και ψυχικά;

Μήπως βάζουν πλάτες σε ένα πολυδεδαλώδη δικαϊκό καθεστώς για να υπάρχουν επαγγελματικά;

Πού ήτανε οι  Δικηγορικοί Σύλλογοι να σταματήσουν κάθε απαίτηση κόκκινου δανείου από τις τράπεζες όταν ήδη έχουν πληρωθεί και τρείς και τέσσερις φορές τα κόκκινα δάνεια με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών από το δημόσιο, που δημόσιο είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες; Και μάλιστα το αναφέρουν και μόνοι τους στην ανακοίνωση τους;


Που ήτανε οι Δικηγορικοί Σύλλογοι να σταματήσουν τις παρανομίες των τραπεζών όταν ματαπωλούσαν τα ήδη ξεχρεωμένα κόκκινα δάνεια σε ξένα funds;

Που ήτανε οι Δικηγορικοί Σύλλογοι όταν η κυβέρνηση παρέδιδε εντελώς παράνομα και καταχρηστικά τα Κυριαρχικά Δικαιώματα του Έθνους των Ελλήνων και μάλιστα αμετάκλητα και άνευ όρων στους δανειστές; Ούτε τι χρωστούν είδαν οι Έλληνες πολίτες ποτέ, ούτε και σε ποιους χρωστούν. Μα ούτε και το περιβόητο ομόλογο που θα πτώχευε την Χώρα δεν εμφανίστηκε ποτέ, αλλά παρ' όλα αυτά το μνημόνιο πέρασε δεσμεύοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες για 99 χρόνια.

Πού ήταν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι όταν το 2012 ο κ.  Αρτέμης Σώρρας ο μοναδικός που πληρούσε τον όρο του μνημονίου για την επαναγορά χρέους μόνον από Αυτόχθονα Έλλην Ιθαγενή με DNA και ο οποίος κατέθεσε 600 δις δολάρια Αμερικής για το δημόσιο και ιδιωτικό ξεχρέωμα όλων των Ελλήνων και της Ελλάδος; Καθιστώντας την Ελλάδα ίσως το μοναδικό Κράτος στον πλανήτη χωρίς δημόσιο χρέος;

Πού είναι  οι Δικηγορικοί Σύλλογοι όταν τα 600 δις από το 2015-2016 φαίνονται κάθε χρόνο ως πιστωτικά έσοδα στους Κρατικούς Προϋπολογισμούς της Χώρας, με τον φετινό προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 701 δις καθώς τοκίζονται κάθε χρόνο; Ζεστό χρήμα  σε μετρητά, έτοιμο προς χρήση, όπου μπορούν να ξεπληρώσουν τις τράπεζες και τα funds οι Έλληνες εάν κι εφόσον μετά από έλεγχο δικαιούνται οι παραπάνω να πληρωθούν και να μην χάσουν τα σπίτια τους.

Πού είναι οι Δικηγορικοί Σύλλογοι να αγωνιστούν όλοι μαζί για το Δίκαιο των Ελλήνων αλλά και για το δικό τους; 

Ακόμη και τα ζώα στην φύση έχουν τα σπίτια-φωλιές τους και μάλιστα δωρεάν από τα άφθονα υλικά της φύσης που είναι τα Θεία δώρα της Δημιουργίας δοσμένα σε όλα τα δημιουργήματα της.

Κύριοι είστε όλοι ένοχοι!!!

Στις ημέρες της Ελλήνων Πολιτείας οι άνθρωποι δεν θα χρειάζονται δικηγόρους διότι όλοι θα έχουν το δίκαιο τους, όλοι θα έχουν τα δικά τους ακόμη και οι δικηγόροι με κάποιο άλλο επάγγελμα βεβαίως.

Θα υπάρχει το τεράστιο αξίωμα και ιδιότητα του Νομοθέτη, όπου οι Νομοθέτες θα βγάζουν τους Νόμους για τους Ανθρώπους - Πολίτες οι οποίοι θα απορρέουν από το πανανθρώπινο και πανάρχαιο Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα των 33ων Ελλάνιων ΑξιακώνΠρωτοκόλλων της ίδιας της Δημιουργίας. 

12 Αξίες  18 Αρχές  3Πολιτειακοί Νόμοι συν 2 Νόμοι θα διασφαλίζουν το δίκαιο όλων των Πολιτών και της Πολιτείας 

Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις μονόδρομος για να μπουν όλα και τα πάντα στην ορθή τους θέση και στάση..

Σας παραθέτω μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση που είδα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook με όλη της την αποδεικτική διεργασία γιατί η γνώση είναι δύναμη. 

Nikos Salonitis

Ακούω πολλούς τελευταία να μου λένε :

«Τελικά ο Σώρρας ΕΙΠΕ πολλές αλήθειες…»

Θα έλεγα σε όλους αυτούς, και όχι μόνο, μιας και άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι ο Σώρρας ΕΙΠΕ πολλές αλήθειες, να αρχίσουν σιγά σιγά να ασχολούνται με το τι ΕΚΑΝΕ ο Σώρρας…

Γιατί πολλοί «λένε»… αλλά το θέμα είναι … «τι κάνουνε»…

Για να δούμε κάποιες νομικές ενέργειες που ΕΚΑΝΕ ο Σώρρας :

------------------------------------------

2012 (Μάρτιος - Ιούνιος):

Δικαστική απόφαση νίκη κατά της Εθνικής για τις μετοχές της Ανατολής –

Μήνυση στην Εφορία Πατρών που βεβαίωσε τον φόρο Δωρεάς - Κοινοβουλευτικός έλεγχος πιστοποίησης της αξίας της κάθε μετοχής στα 678 δις – Δωρεά στην Εκκλησία και απάντηση αυτής

https://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/metoxes-xroniko/

https://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/27dis/

https://www.artemis-sorras.gr/taxonomy/term/892

https://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/ecclesia/

https://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/documents/

2012 (Σεπτέμβριος):

Κατάθεση 600 δις σε ομόλογα 3Α+.

Κάθε χρόνο από το 2015 δεσπόζουν στους προϋπολογισμούς, από το 2019 φαίνονται ως 701 δις και κάτι γιατί έχουν κλείσει 5ετία, πήραν τους τόκους και επαναδεσμεύτηκαν. Μπαίνουν και βγαίνουν ως «εσωτερικός δανεισμός», απ’ όπου προκύπτει ένας τόκος 0,5%, περίπου 3 δις το χρόνο, τα οποία καρπώνονται (αντί για εσένα) τα καθάρματα της εγχώριας cabal. Τα 600 φυσικά ειναι κλειδωμένα και ανέγγιχτα ...

https://www.e-nomothesia.gr/kat-oikonomia/n-5004-2022.html

https://www.artemis-sorras.gr/node/119

2012 (Νοέμβριος)

Μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στους 300 + Πρόεδρο Δημοκρατίας + Διοικητή ΤτΕ

https://www.artemis-sorras.gr/node/150

2013 (Μάιος) : Προσφορά για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σε όλες τις Τράπεζες

https://www.artemis-sorras.gr/node/163

Μετά την πρόταση στην Εθνική Τράπεζα, η τράπεζα ακύρωσε την διαδικασία...

2013 (Ιούλιος): 1η δικαστική απόφαση (αθωωτική)

https://600dis.oramaellas.gr/court-decision/

Υπάρχουν άλλες 2 αθωωτικές. Για την 3η έχει ήδη εκτίσει ποινή ενώ ακόμη αναμένεται η εφεση.....

2013 : Ψήφισμα Ελλήνων

Περίπου 1.000.000 Έλληνες υπογράφουν ότι αποδέχονται τα 600 δις και παράλληλα Λογιστικό Έλεγχο του Κράτους και απονομή ευθυνών

http://600dis.oramaellas.gr/resolution-ellines/

2013 (Οκτώβριος): Πληρεξούσιο Δημάρχου Τροιζηνίας για δόμηση Χρηματοδότησης για τον Ελληνισμό – Νομικές ενέργειες για απελευθέρωση των κεφαλαίων σε World Bank, Federal Reserve, Alpha Omega Station, OITC

https://www.artemis-sorras.gr/eidiko-plirexoysio-sampanis...

https://www.artemis-sorras.gr/apospasma-praktikoy-dimos...

https://www.artemis-sorras.gr/.../paradosi-fakeloy-sto...

https://www.artemis-sorras.gr/.../katathesi-ston-oitc...

Πρόταση χρηματοδότησης για Δήμους:

https://drive.google.com/.../1JkVaDuny2vcxaAFcmZvWlC.../view

2014 (Μάιος) : Πρόταση 100 δις για εξαγορά μετοχών του ΤΧΣ

http://txs.oramaellas.gr/.../2014-06-16-TXS-Protasi...

Την επόμενη εβδομάδα της πρότασης 31 Αεροπαγίτες παραιτούνται και θεσπίζεται ασυλία στα μέλη του ΤΧΣ

2014 (Νοέμβριος) : Ίδρυση πολιτικού Φορέα «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

https://drive.google.com/.../1LYnwRueSiirXpb2FGK2W_d.../view

https://drive.google.com/.../1Fk8iXSdwpUWLXZBBzScz6x.../view

https://drive.google.com/.../1EYEtUzTxFhQ0lNIpKpxmNW.../view

2015: Εντολή Αποπληρωμής Χρεών

https://www.e-synews.gr/.../entoli-apopliromis-to-oplo.../

2016 (Μάιος) : Εντολή στον Πρωθυπουργό Τσίπρα και απάντηση Πρωθυπουργού

https://www.artemis-sorras.gr/node/109

https://epistimonikos.files.wordpress.com/.../ce91cea0ce9...

14 ημέρες μετά την απάντηση του Τσίπρα ότι προωθεί την εντολή στην Εφορία, καταργείται η Εφορία και στην θέση της δημιουργείται η ΑΑΔΕ, που μέχρι και σήμερα μαζεύει τους φόρους μας και δεν ελέγχεται απο κανέναν κρατικό μηχανισμό...

---------------------------------------------

Και άλλα ακόμη έγγραφα εδώ:

https://www.artemis-sorras.gr/events/index

Φυσικά για όλες τις νομικές του κινήσεις ο Αρτέμης Σώρρας ενημερώνει ΠΑΝΤΑ επίσημα τον Άρειο Πάγο.

----------------------------------------------

Άρα ο Αρτέμης Σώρρας…

Δεν μας αποκάλυψε απλά τον πλούτο μας…

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ

Δεν μας μίλησε απλά για τα καταπιστεύματα…

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ

Δεν μας ενημέρωσε απλά για την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής…

ΕΦΕΡΕ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

-----------------------------------

ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΣΑΙ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΕΡΕΥΝΗΣΕ – ΓΝΩΡΙΣΕ – ΠΡΑΞΕ

ΤΩΡΑ !!!

Επιμέλεια Σύνταξη: Α. Πελαγία Πεκλάρη

ΠΗΓΗ



 


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ