Στην Χώρα του Λυκόφωτος

Δεν θα πάω πίσω στον χρόνο για 100 ή 200 χρόνια, διότι η ιστορία αναφέρει τα γεγονότα και τα αποτελέσματα. Ο μελετητής υποχρεωτικά θα πρέπει να τα αξιολογήσει πολυδιάστατα και μονόπλευρη τοποθέτηση δεν αγγίζει επιστημονική πιστοποίηση. Άλλωστε στο σήμερα, πολιτικά, ενεργό ρόλο παίζουν ψηφοφόροι ζωντανοί βιολογικά και με βιώματα τελευταίων δεκαετιών. Γι’ αυτό και λέω ν’ αρχίσουμε από την περίφημη μεταπολίτευση.

Το μετά, χρονικός προσδιορισμός, έχει τόσες πολλές ερμηνείες, που αλλοιώνει νοήματα και δημιουργεί απορίες, αναμονές, αμφιβολίες και μια εν μέρει πλήρη συσκότιση. Η πολίτευση, από το πολίτης και πολιτεία, δίνει τόσα νοήματα, όσοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν την έκφραση.

Πριν το '74, είχαμε πολλές μορφές διακυβέρνησης του τόπου, κάποιες επαναλαμβανόμενες και με τον όρο μεταπολίτευση, αποκλειστικά δείχνουμε την απαλλαγή από το δικτατορικό καθεστώς και την μετάβαση στην κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Κυρίες και κύριοι, καμία μεταπολίτευση δεν συνέβη στην χώρα μας. Ένα πυροτέχνημα ήταν για να μαντρώσει ξανά τους πολίτες και να εξαφανίσει αντίθετες φωνές και απόψεις. Είμαστε ακόμη στην εποχή της σύστασης του νεοελληνικού κράτους. Τα ξενικά κόμματα που εμφανίστηκαν, συνέχισαν με διάφορες μορφές την παρουσία τους και σήμερα έχουμε την μεταλλαγμένη, δηλητηριώδη τους έκφραση στον πολιτικό χώρο.

Τα ξένα συμφέροντα με την δύναμη του χρήματος, κατασκεύασαν πληθώρα εφιαλτών και δωσίλογων. Ελληνοποιημένοι εχθροί του Έθνους, γνωστοί πλέον γενεαλογικά και ονομαστικά, συγκροτούν έναν μαφιόζικο κύκλο και με ομερτά συγχρονίζονται και εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία από ανώτερα αφεντικά.

Ουδείς Έλλην συμμετέχει στα ανώτερα κλιμάκια των σημερινών κομμάτων. Οι ξενόφερτοι λύκοι, ενδεδυμένοι παγίων εθνικών ιδεωδών και εννοιών, αποκοίμισαν τον Ελληνικό λαό. Υπερόπτες νάνοι, αλαζόνες, νάρκισσοι, εραστές της βίας, χαιρέκακοι υποχθόνιοι δράστες εθνικών εγκλημάτων, έσβησαν το ελληνικό δαιμόνιο και έπεισαν τους ψηφοφόρους για την απόλυτη ανάγκη της παρουσίας τους στην πολιτική ζωή.

Απλώσανε μια διαρκή νύχτα που αποκοίμισε τον ανήσυχο, παράξενο, ιδιαίτερο και περίεργο αυτόν λαό. Τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε και τα ζούμε στις μέρες μας, στην μεγαλύτερη ένταση από ποτέ. Και όσον πιο πολύ αναγνωρίζουμε τι συμβαίνει και η αφύπνιση μεγαλώνει, τόσον το φαύλο κατεστημένο εντείνει μεθόδους καταστολής και απορρόφησης της ενέργειας μας.

Μια τεράστια πολεμική μηχανή εξυφαίνεται την καταστροφή και εξαφάνιση του Έθνους. Μέσα στο βομβαρδισμό και αλλοίωση ιδεών και συνειδήσεων, μέσα στην απαισιοδοξία, τον φόβο, την απραξία και τον υποβιβασμό του ανθρώπου και παρά τις χειριστικές μεθόδους του εχθρικού καθεστώτος, ανέτειλε και φωτίζει τις ελπίδες μας η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Παρά τις διώξεις, την παραπληροφόρηση, τον επικοινωνιακό αποκλεισμό, τον ανηλεή προπηλακισμό και τις συνεχείς εξτρεμιστικές καταστροφές γραφείων, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σε καλεί στον αγώνα επανόρθωσης του Έθνους και αποτίναξης του κομματικού ζυγού.

Η κατ’ επίφαση δημοκρατία που ζούμε σήμερα, με την δική σου συμμετοχή και δράση επανορθώνεται στην πραγματική της μορφή και έκφραση.  


Χρήστος Κράγιας


ΠΗΓΗ